Det blev en förlust

Det blev tyvärr en förlust imorse för grabbarna.. riktigt tråkigt att det tog skut nu för dom. Men det finns ju andra medaljhopp inom os som man får hejja på nu:) och hockey grabbarna kan ju börja tagga till inför vm som stratar senare i vår:P
Nu är det bara en dag kvar sen är det efterlängtade lovet äntligen här! Det som är mindre bra är att jag nu lycktas gå och bli förkyld och fått halsont. Typiskt att man ska gå och bli sjuk precis innan lovet:/ Men life goes on;) På lovet ska jag vara hemma, blir tyvärr ingen skidåkning nu på lovet men får se om det kanske blir något på påsklovet istället. Annars händer det inget speciellt på lovet. Ska träffa kompisar som det var evigheter sen jag såg sist. Sen ska jag ner till Nyköping och hälsa på släkten och träffa den lilla nytillkommna vovven Tess som min kusin och hans familj köpt i veckan. Sen kommer det bli några mysiga filmkvällar med kompisarna också:)
Nu ska jag nog gå och powernapa lite och hoppas på att jag snart frisknar till! 
Hej svejs så länge:)


Jag och Karin i Idre 09 

Iskallt!

Brr, det är iskallt ute, -22 imorse när man klev utanför dörren. Jag trodde att jag skulle frysa tårna av mig! Mina stövlar var inte rustade för detta väder :P
Något som värmde var iallfall segern mot Finland imrose där Sverige gjorde en kanoninstas! Hoppas verkligen att det går vägen för damerna nu senare ikväll då dom ska möta USA.
Nu plugga igen, sen hockey om jag hinner!
Bye Bye

En insnöad helg ;)

I fredags var jag, Amanda hennes kompis Anna och en tjej från deras skola ute. Det var en jätterolig kväll!:)  
Påvägen hem var det dock inte lika roligt.. jättekallt ute och snön bara föll från himlen konstant.. Men jag kom hem tillslut iallfall;)
Igår sov jag halva dagen och sen försökte jag plugga lite medans jag såg pappa utanför fönstret då han skulle försöka skotta bort all snö som kommit under natten, så SJUKT mycket snö!!
På kvällen bar det hem till några kompisar för lite lördagsmys. När vi åkte hem tog det lite längre tid än vanligt då jag fick köra ungefär 40 på stavsnäs vägen.. Man såg knappt framför bilen. Jonathan sa i bilen påväg hem att vi kanske är påväg mot en nys istid, ja man vet ju faktiskt inte vad som håller på att hända!
Nu har jag pluggat en del men har forfarande massvis kvar. Om en vecka är det lov och det ska bli så skönt så!
ByeBye tillbaks till skolböckerna.. ;) 


Snö igen.. när ska det sluta?

Ja imorse blev det till at skotta fram bilen igen för att det hade snöat.. Vad är det här, nu ska det ju bli vår och snön ska smälta det ska ju inte komma mer! Antingen kommer det ingen snö alls eller så faller hela himlen ner, lagom verkar det tydligen inte finnas något som heter.. :P
Veckan rullar på och snart är det lov det ska bli riktigt skönt. Fast just nu är det bara en massa tråkiga skolarbeten som ska in och omöjliga prov som ska göras.. Men inget att klaga över det finns dom som har det värre..



Snabba cash

I fredags var jag, Bea och Amanda och kollade på Snabba cash. Innan bion började gick vi och fikade det var mysigt. Jag tyckte att filmen var super bra, fast det saknades en del från boken men den var bra ändå:) Efter bion skulle jag åkt ner till Nyköping men jag var så pass trött att jag kände att det inte var någon idé att sätta sig i bilen och åka ner. Istället åkte vi hem till Bea och kollade lite halvhjärtat på film och pratade desto mer:) Det var jättemysigt, tack mina älskade tjejer<3
Börjar känna mig lite halv stressad och förrvirrad för att nu har jag verkligen insett att detta är sista terminen i skolan och sen är det dags att börja jobba! Vad ska jag göra!? Jag har verkligen ingenaning om vad jag vill eller något. Känns som att det är dags att börja kolla runt lite angående jobb.. Men man får se vad som händer..


RSS 2.0