Sitter i skolan..

Just nu sitter jag i skolan och väntar på Amanda. När hon kommer ska vi plugga projektarbete och ha handledar möte hoppas det går bra..
 Imorgon är det sista dagen innan lovet så efter skolan åker jag ner till Nyköping i några dagar:) Det ska bli jätteskönt att komma dit.
Igår fick jag ett bra från USA eller närmare bästämt New York där Veronica nu befinner sig 1 år och är aupair hon har redan varit där 6 månader så om ett halvår kommer hon hem igen men man vet aldrig hon kanske blir kvar;) Jag fick iallafall ett jättelångt brev där hon berättade om allt som hänt och lite till. Sen fick jag också en tröja den var jättefin:)
Ja det var allt för tillfället.
Hare bäst!

Det närmar sig.. :)

Jo igår fick jag nämligen min studentmössa! Så nu är det inte alls långt kvar innan studenten:)
I fredags var jag barnvakt åt lilla söta Morgan. Jag tog med honom hem efter skolan och var barnvakt åt honom under eftermiddagen, det var roligt och mysigt:)  Jag och Bea jobbade hela lördagen och söndagen. Efter jobbet på söndagen åkte jag och familjen ner till Nyköping över dagen.
Övriga planer i vecka blir hockey på fredag i globen mellan Djurgården-Brynäs och efteråt blir det förhoppnings vis en seger utgång;)
Blev lite bloggat iallafall, nu dags att plugga lite inför provet imorgon.. :(






Jag och Morgan            :)


Nu får du se min mössa Bea, jag hoppas du är nöjd nu;)


RSS 2.0