Fortfarande ute till havs!

Vi befinenr occ fortfarande ute till havs. Men enligt schedulen så ska vi komma till Bremerhaven på tisdag mitt på dagen. Vädret har varit kanoners denna vecka så det har blivit mycket gjort ute på däck.
Igår var jag uppe på bryggan och handstyrde lite sedan gick jag och Gustaf min handledare och kollade var det förvarade trossarna och så gick vi igenom lite om det. Igår var det också genomgång av hur sjösättning av livflottarna fungerar, testade även livvästrana.
Idag har jag och Marlon smort två st kranar sen vaskade jag inne i workshoppen. Sedan gick jag med Mats 3:e styrmanen en säkerhetsrunda ombord för att kolla livbojarna att lamporna fungerde och att allt så bra ut. Sedan kollade vi också frittfallivbåten så att allt så bra ut.
Har idag också städat hytten och grejat. Tänkte ta och sova lite efter lunchen men då skulle dom testa alla brand och rökdetektoer så att brandlarmet skulle gå igång ett antal gånger.. Så jag hoppar det där med att sova och går snart ner och tränar istället och sover sen när dom är klara istället.
Nu är det bara en vecka kvar sedan är vi i Göteborg då kommer Alexandra och så ska jag förhoppningvis också träffa Amanda och Christoffer.
Men nu är det dags för träning.
Hare bäst!


Kommentarer
Postat av: Bea

gu va skönt med fint väder, härligt! ni får mkt gjort om dagarna på båten!! jippi, sverige då kan vi höras på telefon igen:D



Ha det bäst nu! puss

2009-09-26 @ 17:58:58
Postat av: Karin

Frittfallivbåten, din favorit! :P

2009-09-27 @ 12:44:37
URL: http://vilseistockholm.blogg.se/
Postat av: Maria

Skönt med bra väder! Hör av dig om du har tid när du är i sverige.



Saknar dig! Ha det bäst! Puss

2009-09-28 @ 21:26:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0