101 dagar!:)

Förlåt för dåligt uppdaterat men det har inte gått att komma in på bloggen därför har det inte blivit någon uppdatering senaste veckan. Igår söndag så blev det tre siffriga siffror när det gäller antalet dagar jag varit ombord!:D 100 dagar alltså!;)
Annars flyter allt på. Vi har plockat en hel del surrningar efter vi lossat i Halifax. Jag tror vi lossade ungefär 1500 Mini Coopers och det är ungefär 5200 surrnigar:p Men det gick faktiskt riktigt bra för att när man är 5 pers som går på samma däck och plockar går det fortare och är mycket roligare än att gå själv och plocka för då känns det inte som att man kommer någon vart. Sen brukar jag och Alexandra stå och sjunga samtidigt nere i lastlådan så det lättar ju alltid upp stämningen också;p
Idag har vi haft nödstyrningsövning och nödmanövrering på huvudmaskin. När det är nödstyrningsövning står man nere i styrmaskins rummet som ligger nere i maskinrummet och så har man kommunikation med bryggan som ger roder order och sedan styr man direkt på rodret med en spak. Nödmanövreringen på huvudmaskin går till så att man reglerar varvtalet direkt på huvudmaskin med en ratt, man får en order från bryggan och sedan ska man ställa in det varvtalet på huvudmaskin med ratten.
Imorgon bitti anländer vi till Brunswick då har jag och Alexandra tänkt att gå iland och se vad Brunswick har att erbjuda när det gäller shopping;) Det var ju ett tag sedan jag var iland sist så nu är det dags igen:)
Take care!<3


Kommentarer
Postat av: Karin

Kul. Speciellt med shoppingen :)

2009-10-20 @ 18:44:30
URL: http://vilseistockholm.blogg.se/
Postat av: Bea

Du e så GRYM, 100 dagar på en båt!!! you are the best:D



haha saknar dig massor men om 11 dagar e du hemma:D:D:D puss

2009-10-20 @ 20:32:28
Postat av: FARMOR

Gud va svårt med nödstyrningsövning! Det gäller att vara på hugget.101 dagar,du kan vara stolt över dej själv,för att inte tala om vad vi är!!!

Du är värd att shoppa loss! Kram!!

2009-10-20 @ 22:19:18
URL: http://theresemagnussons.blogg.se/
Postat av: Karin

Åh, saknar dig massor!! Kom hem söta lilla du <3<3 Och gör det fort!

2009-10-23 @ 16:01:29
URL: http://vilseistockholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0